onsdag 2. mai 2012

Noe å glede seg til i mai

Mai er kanskje min favorittmåned. Finværet og våren kommer for fullt og den har mange fridager. I år består mai for min del, for første gang på noen år, også av oppgaveskriving og innlevering, men håper å få tid til andre ting likevel. For mai inneholder veldig mye å glede seg til og dette er spesielt oppfølgernes måned.


1. Insurgent av Veronica Roth, oppfølgeren til Divergent. Jeg har ikke lest Divergent enda, men liker å ha oppfølgeren tilgjengelig om den skulle trengs umiddelbart:-)


Deadlocked, bok nummer 12 i rekken om Sookie Stackhouse. Jeg venter til lydboken kommer og håper det går veldig fort for er klar for mer Sookie.2. Game of Thrones sesong 2 på norsk TV, Canal+. Jeg gleder meg sånn til første episode i kveld!


10. John Irving kommer med ny bok i medio mai, I en og samme person er tittelen. Jeg har som et av årets mål å lese noe av Irving, og kanskje det blir noe helt nytt.
16. Smaragdgrønn av Kerstin Gier, tredje bok i tidsreisetrilogien hennes. Jeg har enda til gode å lese disse bøkene, men godt å vite at man har flere tilgjengelig når man begynner.
21. Before I Fall av Lauren Oliver på norsk, med tittelen Før jeg faller. Jeg har originalutgaven i bokhyllen og har som mål å lese den med det første.
Bok to i Matched-serien, Crossed, kommer i norsk oversettelse med tittelen Flukten. Jeg har ikke funnet eksakt dato på denne, men gleder meg ihvertfall veldig til å fortsette på historien fra Cassias valg som var en av fjorårets favoritter.
Pegasus og flammen, ny serie i Percy Jackson stil oversatt til norsk fra samme forlag som gir ut Matched-serien.
Bok 2 i Skyggejegerne-serien av Cassandra Clare kommer på norsk (The Mortal Instruments) med tittelen, Den tause byen. Jeg hørte den første på engelsk lydbok, men tror jeg kommer til å lese videre i den norske. 
Hva gleder du deg mest til i mai?

15 kommentarer:

 1. Her var det virkelig mye spennende i en flott oppsummering! Noen av bøkene har jeg hørt om, men mange fikk jeg lyst til å lese så jeg noterer titler i fleng :-)
  Takk for tips, og ha en riktig fin dag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det. Alltid kjekt med nye boktips:-)

   Slett
 2. Insurgent er virkelig noe å glede seg over i mai, venter spent på at den skal dukke opp i posten :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, skjønner jeg har mye å glede meg over til Divergent jeg da:-)Oppdaget at Deadlocked var kommet på lydbok allerede, så den er kjøpt.

   Slett
 3. Jeg gleder meg veldig til Smaragdgrønn!

  SvarSlett
  Svar
  1. Så mange serier og oppfølgere og så liten tid:-)Får se å begynne på denne serien snart jeg og. Hadde litt dårlig erfaring med min forrige tidsreisebok, men tror denne er bedre.

   Slett
 4. Jeg må slutte å lese blogginnlegg som dette. Det er jo bare såååå mange bøker jeg vil HA :-) Jeg har fått meg Insurgent på Kindle, den ligger der og venter i en haug av andre bøker jeg skal lese. Hvem velge? Jeg trenger ihvertfall ikke flere :-) Mye spennende i mai !!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Veldig mye bra i mai ja:-) Ja, jeg har hatt en periode der jeg skummet gjennom mange innlegg for å hindre å bli fristet. Bokhyllen er full av fristelser allerede, og det kan nesten bli for mye. Umulig å vite hvor man skal starte.

   Slett
  2. Hvem velge? Insurgent så klart :P Venter på den i posten....

   Slett
 5. gleder meg sykt til andre bok i skyggejegerne, som jeg har vente sykt lenge på! :))

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er lenge når man må vente minst et år mellom hver bok. Litt greit å vente med lesingen til flere bøker har kommet i en serie innimellom også.

   Slett
 6. Her var det mye å glede seg til! Jeg ser mest frem til Insurgent - håper jeg får den/ de snart, sesong 2 av Game of Thrones (fikk ikke sett første episode i dag, men satser på at den går i reprise) og oppfølgeren til Cassias Valg :-)

  Lykke til med oppgaveskriving og innlevering, Silje!

  SvarSlett
  Svar
  1. Den går i reprise både i dag og i morgen:-)Takk for det.

   Slett
 7. Du trenger definitivt Insurgent liggende klar etter at du har lest divergent! Ellers er jeg veldig ambivalent når det gjelder bok nr. 12 om Sookie... Den serien har tapt seg...

  SvarSlett
  Svar
  1. For min del tok denne serien seg litt opp da jeg begynte med lydbøker, og jeg synes faktisk bok 11 var en liten opptur. Håpet om å få den sarkastiske og morsomme Eric tilbake snart lever i beste velgående;-)

   Slett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen et spor av ditt besøk hos meg:-)