Om meg

Jeg heter Silje Solsvik, er født i 1980 og har bøker både som jobb og hobby. Jeg jobber som bibliotekar i den videregående skolen og blogger også på bloggen Lesehorden sammen med flere andre skolebibliotekarer i Hordaland. Jeg har blogget så smått om bøker siden 2007, da på bloggen Skolebibliotekaren, og startet Så rart i 2010.

Jeg har en ganske variert smak, men har de siste årene lest en del og blitt spesielt glad i ungdomsbøker/YA-bøker, noe bloggen bærer preg av. Jeg leser også andre ting, og er både åpen for og håper på  å oppdage nye bøker og sjangre gjennom å blogge og å lese andre bokblogger. Bloggen består hovedsaklig av bokanmeldelser og innlegg om bøker og bokrelaterte tema som jeg er interessert i. På bloggen er jeg først og fremst en leser, men ønsker også å formidle bøkene jeg leser. Jeg startet den første bokbloggen min for å øve meg på skriftlig formidling av bøker til bruk i jobben og håpet at en og annen elev kanskje ville plukke opp et boktips derfra. Denne bloggen er mer personlig, men hovedmotivet er fortsatt å kunne spre leseglede, helst få flere til å lese og kanskje få noen til å lese en bok de til vanlig ikke ville lest. Anmeldelsene består av min personlige mening om en bok, men jeg ønsker også å få frem hvilke kvaliteter og elementer en bok har som kan bidra til at du som leser bloggen lettere kan finne ut om en bok passer eller ikke passer for akkurat deg.

Jeg mottar innimellom bokeksemplarer fra ulike forlag, enten har jeg bedt om det selv, noe jeg foretrekker, eller jeg blir tilsendt enkelte bøker uoppfordret. Jeg står ikke i noen gjeld til forlagene, velger selv om jeg vil lese og/eller skrive om bøkene jeg får, og vil også oppgi i innlegget at jeg har mottatt boken fra et forlag.

Jeg er også glad i både TV-serier og film og skriver om førstnevnte på nettstedet Serienytt og noen ganger litt også her på bloggen.

Jeg kan kontaktes i kommentarfeltet eller på siljesol@gmail.com. Du kan også finne meg på facebook, Twitter, Bokelskere eller Goodreads.