torsdag 31. mai 2012

Boktema hos Anette
Hver uke har velger Anette ut et tema som hun oppfordrer oss andre bloggere til å  blogge om sammen med henne. Denne gangen lurer hun på hvilken bok vi mener kunne bli den perfekte film eller TV-serie. Dette var i grunn litt vanskelig, men endte til slutt opp med to bøker.


Jeg er enig med både Anette og Beathe om at Mørk engel/Daughter of Smoke and Bone av Laini Taylor kunne gjort seg som film. Det er en veldig visuell og stemningsfull bok der ihvertfall jeg fikk veldig klare bilder i hodet mens jeg leste.Daughter of Smoke and Bone (Daughter of Smoke and Bone, #1)

En annen stemningsfull og veldig spennende bok er Johan Harstads Darlah - 172 timer på månen. Det er en sci-fi/grøsser fra månen som jeg likte veldig godt (har lenket til min omtale). Jeg hørte allerede for meg soundtracket da jeg leste boken, David Bowie med Space Oddity:-)Darlah12 kommentarer:

 1. Flott valg :-) den andre du nevner der har jeg ikke hørt om, men jeg tror jeg må sjekke det litt ut:-)

  SvarSlett
 2. Helt enig med deg i DoSaB, bare det visuelle alene hadde blitt en flott film. :)

  SvarSlett
 3. Mørk engel høyres ut som ei spennande bok, og etter så mange anbefalingar bør eg kanskje lese ho? Den høyres i alle fall ut som ei boka som kunne blitt ein bra film. =)

  SvarSlett
  Svar
  1. Den skal visst bli film hører jeg rykter om, så da må du lese boken før filmen kommer:-)

   Slett
 4. Helt enig! Mørk engel måtte bare blitt en fantastisk film :-) Darlah ble jeg ikke så begeistret for da jeg leste den, men jeg er enig i at den sikkert hadde sett bra ut som film.

  SvarSlett
 5. Jeg måtte selvfølgelig ta med Mørk Engel på lista mi :-) Darlah skremte meg skikkelig da jeg leste den, og jeg tror det ville blitt en veldig nifs og foruroligende film - akkurat slik som jeg liker ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Veldig stemningsfulle bøker begge to, på litt ulike måter. Jeg tror jeg hadde frysninger en stund etterpå da jeg leste Darlah.

   Slett
 6. Johan Harstads må jeg jo sjekke ut:) "Mørk engel" må jo bare bare bli helt fantastisk.....gleder meg allerede (hopper i sofaen av glede):)Mari som sier det skal bli film:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det blir spennende. Bare håper filmen blir bra. Det er veldig mange av disse bokseriene som blir filmet for tiden med vekslende hell.

   Slett
 7. Disse er nye for meg- og det er jo flere som nevner Mørk Engel, så den bør vel i det minste opp på leselista mi?

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja! Som om ikke den var lang nok fra før;-)

   Slett
 8. Flott innlegg :) Nummer en er jeg selvfølgelig helt enig i ;) Nummer to er ukjent for meg, men virker spennende den også :)

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen et spor av ditt besøk hos meg:-)