fredag 1. juni 2012

Fremtidige favoritter/Noe å glede seg til i juni


Fremtidige favoritter er en ukentlig utfordring hos Bokelskerinnen hver fredag der hun og andre bloggere skriver litt om bøker fra ønskelisten, bøker som vi gleder oss til å lese, er nysgjerrig på osv. Skriv et innlegg du også og legg igjen lenke hos Bokelskerinnen. Denne uken har jeg valgt å kombinerer favorittene med den månedlige spalten Noe å glede seg til siden de to passer så godt sammen:-) Det var ganske lite på listen min denne måneden, men da blir det bedre tid til alt som allerede har kommet! Så her kommer noen fremtidige favoritter å glede seg til i juni:

Juni:

8. Filmatisering av Snøhvit, Snow White and the Huntsman 

Snow White and the Huntsman


20. Song for Eirabu del 2, vargtid kommer endelig. Mange har ventet på fortsettelsen fra Kristine Tofte. Jeg har enda ikke lest den første boken, men hva er en bedre anledning enn nå når jeg kan gå rett på oppfølgeren. Om du ikke har lest den første boken kan du være med på samlesing i norsk fantasy hos Bokstavelig talt. Bloggdato for denne er satt til 6.juli.Til slutt må jeg også nevne fotball-EM som begynner 8. juni, altså om en uke. Jeg synes ihvertfall det er veldig gøy med de store mesterskapene:-)

5 kommentarer:

 1. Jeg gleeeder meg til den filmen. jeg og ei venninne skal på kino å se den:) Elsker eventyr/fantasi filmer:)

  SvarSlett
 2. Det blir bra! Jeg oppdaget akkurat at True Blood sesong 5 begynner på amerikansk tv i juni også. Forhåpentligvis kommer den på Canal+ ganske kjapt.

  SvarSlett
 3. Gleder meg akkurat til det samme.....skal på kino å se filmen, helt klart og bok 1 skal leses om ikke så lenge så da er det godt å vite at toeren ikke er så langt unna:) Ha en flott helg:)

  SvarSlett
 4. Jeg gleder meg veldig til Snowwhite and the Huntsman. Traileren pirrer ordentlig interessen. Song for Eirabu 1 har jeg som mål å lese i sommer, og så kommer jeg nok til å kjøpe nummer 2 etter det hvis jeg liker den.

  SvarSlett
 5. Snowwhite and the Huntsman gleder jeg meg veldig til og skal sees sammen med min datter :)

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen et spor av ditt besøk hos meg:-)