torsdag 20. oktober 2011

Boktema hos Anette


Det ukentlige boktemaet hos Anette har denne gangen temaet: Denne boken leser jeg akkurat nå. Og akkurat nå leser jeg faktisk tre bøker:

På lydbok hører jeg på City of Bones av Cassandra Clare, som er første boken i fantasytrilogien The Mortal Instruments. Jeg har hørt i ca to timer og har vel endelig sluttet å irritere meg over oppleseren hele tiden, så håper jeg kan ignorere det helt snart for boken virker veldig bra.

Så har jeg såvidt begynt på Mørkt liv av Kat Falls, en dystopisk fortelling fra havbunnen. Et jordskjelv har ødelagt kontinentene og ført til at store deler av jordens befolkning nå bok under havet, mens resten bor trangt på det som er igjen av overflaten.
Til slutt, og den jeg er mest oppslukt i er Flaskepost fra P av Jussi Adler-Olsen. Det er den tredje boken hans om Carl Mørck og hans Avdeling Q. Jeg likte de to første bøkene veldig godt og er foreløpig også fornøyd med denne.

6 kommentarer:

 1. Flaskepost fra P har jeg lest og synes den var veldig bra.
  City of Bones hørtes spennende ut. Jeg er en stor fantasy fan og er egentlig på leting etter gode fantasy bøker jeg ikke har lest. Så alle tips er bra! :-)

  SvarSlett
 2. Jeg har ikke lest mye fantasy, men disse høres jo spennende ut. Holder nok en knapp på den danske krimen for min egen del...

  SvarSlett
 3. City of Bones står i hylla, men jeg har ikke fått lest den ennå. Mørkt liv og Flaskepost fra P har jeg på ønskelista mi :-)

  SvarSlett
 4. Så spennende! Mørkt Liv kunne jeg godt ha tenkt meg å lest. Og Flaskepost fra P skal absolutt leses. Tror ikke jeg klarer å vente så lenge heller ;)

  SvarSlett
 5. Spennende bøker du leser (hører)!
  Jeg liker godt fantasy, og kan godt tenke meg å lese City of Bones. Flaskepost har jeg ikke hørt om før, interessant tema :)

  SvarSlett
 6. Har lest Flaskepost fra P og Mørkt liv, begge anbefales. :)

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen et spor av ditt besøk hos meg:-)