onsdag 31. oktober 2012

Oppsummering av lesemånedene september og oktober

Jeg rakk ikke å oppsummere september og fant ut at det nok var like greit å slå de sammen. Jeg har tross alt ikke så mye å melde at det ikke passer inn i et innlegg:-)

September var en måned med bokbloggtreff og mange interessante diskusjoner både i for- og etterkant. Det ble brukt mye tid på blogging og lesevegringen begynte å slippe taket:-) Fire bøker er godkjent:

Nu, jävlar av Heidi Linde (lesesirkelbok)
Kjære miss Nina Simone av Tor Fretheim
The Witness av Norah Roberts (lydbok)
Scener fra et ekteskap av Selma Lønning Aarø
"Nu, jävlar! roman" av Heidi Linde"Scener fra et ekteskap" av Selma Lønning Aarø"Kjære miss Nina Simone" av Tor Fretheim"The Witness" av Nora Roberts

Oktober har ikke vært den beste måneden så langt. Lesevegringen har sneket seg litt tilbake og høstferien som jeg trodde skulle bli rolig på jobb og kanskje tid til å lese ekstra, endte med hele familien utslått av sykdom og svært lite lesetid. Jeg har derimot vært med på mitt første lesesirkelmøte med fem venninner og det var veldig morsomt og interessant. Kun to bøker og en tegneserie er ferdiglest, men jeg er godt i gang med en bok til så det er ikke helt håpløst heller. Her er oktobers lesefangst:

Jokeren av Markus Zusak
The Name of the Star av Maureen Johnson (lydbok)
A Game of Thrones: the graphic novel av George R.R.Martin
"Jokeren" av Markus Zusak"Name of the star shades of London" av Maureen JohnsonA Game of Thrones: The Graphic Novel, Vol.1

Nesten ferdig:
Vakre skapninger av Kami Garcia og Margareth Stohl (bare 150 sider igjen av 500)

Hva med november?:
I november skal jeg etterhvert lese Variantene av Robinson Wells i forbindelse med bokbloggturneen. I lesesirkelen skal vi lese Neil Gaimans The Graveyard Book og ellers har jeg planer om å lese litt mer grøss. Jeg håper å få krysset av to av årets forfattere på listen over mål i november, nemlig nevnte Gaiman og grøsserkongen Stephen King (Carrie frister mest). David Copperfield-lydboken vegrer jeg meg for å sette i gang med igjen, så det spørs om det blir noe Dickens fullført i år. Amalie Skram og John Irving kan jeg like godt overføre til neste år allerede nå. Resten av målene får jeg oppsummere på nyåret for tror jeg resten av året skal lese akkurat det som faller meg inn for å ikke miste leselysten igjen. Et mål jeg skal minne meg på til neste år er å ikke melde meg på så mange bøker i bokbloggturneen selv om jeg har lyst.

3 kommentarer:

 1. Lykke til med neste måned :)

  Selv nysgjerrig på Name of the star.. Så tror jeg vil ta en titt på anmeldelsen din :)

  SvarSlett
 2. Ja, jeg var ikke kjempebegeistret, men det har jo andre vært:-)

  SvarSlett
 3. Her var det mye spennende å lese. Takk takk.

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen et spor av ditt besøk hos meg:-)