mandag 29. oktober 2012

Noe å glede seg til i november

November nærmer seg med stormskritt og her er noe av det jeg har merket meg av utgivelser og hendelser i november og det bærer preg av den type bøker, TV og filmer jeg liker. 

Film og TV (her kan du flere filmer som kommer på norsk kino i november):

9. The Perks of Being a Wallflower har kinopremiere. Boken ligger på nattbordet mitt...
Nyinnspilling av Reisen til julstjernen! Skal, skal ikke... I Bergen har filmen førpremiere søndag 4. november på Fløyen.
16. Breaking Dawn part 2 har kinopremiere. Jeg har lest bøkene og sett alle filmene, så må vel få med meg denne også. 9. november arrangeres Twiday på flere norske kinoer der du har muligheten til se alle de foregående fire filmene.
21. Ny stjernespekket innspilling av Les Miserables. Jeg har enda ikke sett denne på film, så kanskje dette blir den første.

Norske utgivelser:
Ild av Mats Strandberg og Sara B. Elfgren, oppfølgeren til den svenske fantasysuksessen Sirkelen. NB! Denne hadde jeg ført opp på november, men det ser ut som om utgivelsen er 29. oktober altså i dag:-)
Ild - Mats Strandberg
5. Frykten av Michael Grant, femte bok i Gone-serien kommer på norsk.

6.Den tomme stolen av J.K.Rowling kommer i norsk språkdrakt.

Den tomme stolen - J.K. Rowling

20. Gjenspeilt i deg av Sylvia Day, del 2 av Crossfire-trilogien. Jeg har første bok på Ipaden og har planer om å lese den i disse dager. Dette er altså noe i samme gate som 50 shades, og ligger visstnok like bak på bestselgerlistene i USA. Jeg er nysgjerrig på fenomenet og denne serien frister mer.
Gjenspeilt i deg


Engelske utgivelser:
6. Days of Blood and Starlight, bok 2 i Daughter of Smoke and Bone av Laini Taylor. Jeg leste Mørk engel på norsk så tror jeg venter på norsk utgivelse (forhåpentligvis på nyåret).

Days of Blood and Starlight (Daughter of Smoke and Bone, #2)
13. Reached, den tredje og siste boken i Matched-serien til Ally Condie. Jeg venter nok også her på den norske utgivelsen siden jeg har lest de to første på norsk. De to siste har kommet i mai, så må i så fall smøre meg med tålmodighet.
Reached (Matched, #3)

Hva gleder du deg til i november?

5 kommentarer:

 1. Mye bra her,jeg venter på to av disse bøkene som kommer ut på norsk kommende måneden. Den tomme stolen er jeg spent på, når det gjelder Gjenspeilt i deg så venter jeg i spenning på den også,har lest bare for deg og likte den. De som har lest denne serien & 50 shades liker denne serien bedre.. ellers så må jeg lese sirkelen først, men har den stående.....så mange bøker så liten tid...

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg gleder meg til Bare for deg og håper jeg liker den så godt at jeg hopper på den neste:-) Ble mer nysgjerrig etter omtalen din. Jeg er snart klar for noe som ikke er overnaturlig, så sparer jeg de andre til nyåret.

   Slett
 2. Jeg liker så godt disse postene dine, Silje - da får jeg litt oversikt. Det jeg gleder meg aller aller mest til i november (bortsett fra at snøen blir borte forhåpentligvis...) er Days of Blood and Starlight! Jeg kjenner at jeg blir helt varm inni meg bare jeg tenker på at jeg snart skal få lese fortsettelsen om Karou. (Forhåndsbestilt - å ja ;-)). En annen bok jeg ser frem til er Iced av Karen Marie Moning, en ny serie innenfor Fever - universet. Det tror jeg blir bra.

  Les Miserable blir også et stort høydepunkt :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg tenkte på deg da jeg satt opp Days of Blood and Starlight:-) Jeg har Fever-serien på listen, men tror jeg må ta en liten pause fra urban fantasy/paranormal romance (spesielt det siste:-)) først.

   Slett
 3. Jeg gleder meg mest av alt til The perks of being a wallflower! ;) Leste boken for evig lenge siden, og elsket den så kan nesten ikke vente til filmen kommer! (selv om jeg sikkert må lese boken igjen før jeg ser filmen)

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen et spor av ditt besøk hos meg:-)