fredag 22. juni 2012

Blogger på engelsk for første gang


Jeg er så heldig at jeg får bli en av Maris to nye medbloggere på hennes engelske blogg Escape in a Book. Jeg postet mitt første innlegg i går og kommer med anmeldelser og annet boklig innhold der fremover. Jeg har tenkt litt på at det hadde vært morsomt å delta mer i den engelskspråklige bloggosfæren, men synes ikke jeg har hatt kapasitet til å starte en egen blogg i tillegg til denne. Det er altså første gang jeg skal blogge på engelsk og første gang på en god stund jeg skal skrive lengre tekster på engelsk. Det blir spennende og jeg merker allerede at jeg uttrykker meg litt annerledes enn på norsk, og det kan bli litt morsomt og interessant å se. Det er jo ikke sikkert andre vil legge merke til det, men man legger selvfølge mer merke til alle nyanser når det kommer til seg selv;-)

I tillegg skal en jente på 15 år fra Nederland som heter Sylke også blogge sammen med oss. Som Mari bemerket blir det veldig fint å ha en ekte tenåring som skal blogge om ungdomsbøker og ikke bare oss "wannabes", voksne damer som er glad i ungdomslitteratur;-) Jeg vet at noen av dere norske bloggere også har engelske blogger, men det er sikkert flere enn jeg vet om. Legg gjerne igjen en lenke. Håper å se noen av dere også der inne:-)

11 kommentarer:

 1. Så spennande! Eg les ikkje så mykje ungdomslitteratur, eller eigentleg veit eg ikkje kva som blir rekna som ungdomslitteratur. Skal frå nå av følgje bloggen og få litt inspirasjon:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei, jeg liker ikke egentlig uttrykket ungdomslitteratur fordi det er litt stigmatiserende. Jeg leste ikke bøker i kategorien før jeg begynte i jobben min som skolebibliotekar heller. Jeg skriver en del om ungdomsbøker her også, og noe av det fineste med blogging er å få øynene åpnet for bøker man aldri ellers ville ha lest:-)

   Slett
 2. Gratulerer så mye, Silje - det blir spennende :-)

  SvarSlett
 3. Gratulerer, kjekt å utvide sin horisont.
  Jeg har tenkt på ekstrablogg, delt blogg eller engelsk blogg men som deg, blir jeg overveldet av alt ekstra det kommer til å medføre. Da er det jo greit å gjesteblogge - eventuelt veksle på språket, noen poster på norsk andre på engelsk. Så noen som gjorde det og det så ut til å funke bra - selv om det sikkert ville bli knøvlete hos meg.
  Go go!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er jo også en mulighet for å unngå å ha to blogger. Det går jo an å prøve.

   Slett
 4. Jeg syntes det er helt supert å ha deg med på laget, Silje :)

  SvarSlett
 5. Så bra, dette blir spennende. :)

  SvarSlett
 6. Gratulerer, så innmari spennende! Gleder meg til å følge deg der også :)

  SvarSlett
 7. Gleder meg til å lese innlegg fra deg der :) Og gratulerer, tror det blir flott med innlegg fra deg på bloggen. Har fulgt Escape in a Book lenge.
  Blogger på The Norwegian Book Girl, men siden er ikke så oppdatert nå i det siste.

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen et spor av ditt besøk hos meg:-)