fredag 13. april 2012

Fremtidige favoritter på fredag

Fremtidige favoritter er en ukentlig utfordring hos Bokelskerinnen hver fredag der hun og andre bloggere skriver litt om bøker fra ønskelisten, bøker som vi gleder oss til å lese, er nysgjerrig på osv. Skriv et innlegg du også og legg igjen lenke hos Bokelskerinnen.


Denne gangen kommer jeg ikke unna J. K. Rowling sin bok for voksne The Casual Vacancy som ikke kommer før 27.september. Denne uken har forlaget kommet med tittel og mer informasjon om boken som skal inneholde svart komikk og være både overraskende og tankevekkende. Dette kan bli en favoritt eller en total skuffelse tror jeg:-)File:J. K. Rowling 2010.jpg
                                          (Bildet er tatt av Daniel Ogren og hentet fra Wikimedia)


En annen bok som jeg håper kan bli en favoritt er Divergent av Veronica Roth. Jeg er glad i dystopier og denne har jeg spesielt høye forventninger til siden jeg har lest så mye bra om den hos andre bloggere spesielt. Neste bok i serien kommer i mai, så det er på tide å sette i gang snart:-)11 kommentarer:

 1. Divergent er veldig bra - den bør du absolutt lese om du liker dystopiske bøker. Boka til Rowling er jeg selv noe usikker på. Jeg er veldig redd for at jeg kommer til å bli utrolig skuffet. Vet ikke hvorfor, det er bare magefølelsen som snakker.. Tror jeg skal vente litt og se på tilbakemeldinger fra bokbloggerne før jeg kaster meg utpå :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, fallhøyden er veldig stor, så sjansen er definivt der for å bli skuffet, men må nok lese den uansett:-)

   Slett
 2. Har ikke lest noe av J.K Rowling enda selv om jeg selfølgelig har sett noen av HP filmene. Har ikke lest noe Dystopisk før, men coveret var veldig fint. Ha en fin fredag:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Da har du virkelig noe å glede deg til:-)

   Slett
 3. Fallhøyden for J.K. Rowling vil være ganse stor men jeg håper hun har klart seg bra i sin første roman for voksne. Den må prøves :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, så gjennomført og god som Harry Potter-serien er så er det jo ingen tvil om at hun er dyktig. Gled deg Mari:-)

   Slett
 4. J.K Rowling bok, gleder jeg meg til å lese, men jeg har ikke sånne kjempestore forventninger jeg heller:)Har ikke lest noe av Veronica Roth tidligere, men jeg begynner å bli veldig nyskjerrig på bøkene hennes. Synd jeg leser så lite engelske bøker. Men kanskje jeg må prøve meg på serien en dag:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, den engelskbøygen er ofte litt vanskelig å komme over. Det frister meg ofte å lese på norsk hvis det er mulig, men det går alltid mye lettere enn jeg tror når jeg først begynner å lese.

   Slett
 5. Divergent er fantastisk! Insurgent er forhåndsbestilt, og jeg gleder meg :-) Jeg er spent på J.K.Rowling sin voksenroman - den må absolutt leses.

  Ønsker deg en flott helg, Silje

  SvarSlett
  Svar
  1. Gleder meg veldig:-)Godt å vite at oppfølgeren er like rundt hjørnet hvis det skulle bli oppstå et akutt behov etterpå:-)

   Slett
 6. J.K. Rowling sin er jeg også spent på, og Divergent er som Silje skriver helt fantastisk :)

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen et spor av ditt besøk hos meg:-)