fredag 31. mai 2013

Noe å glede seg til i juni


Juni er en fin måned full av forventninger. Sommeren er såvidt i gang og man ser ofte frem mot ferie, reiser, sol, bading, grilling og isspising i lange baner. At det mest sannsynlig blir både lite sol og bading og at det faktisk er nå sommeren er, er man foreløpig lykkelig uvitende om. Det vi derimot vet er at det er en del spennende utgivelser også i juni. Blant annet kommer to store kultforfattere med for mange etterlengtede bøker. For mange er juni også en travel måned med eksamener, avslutninger eller andre ting man må ordne før ferien. Jeg håper likevel vi alle får tid til å slappe av med noe vi har gledet oss til og her er noe av det jeg gleder meg mest til:

4. Joyland av Stephen King. Jeg har mange andre uleste King-bøker å ta av, men så er det noe ekstra fristende med det som er helt nytt. Vintage-coveret og lovnader om en hardkokt krimhistorie gjør meg enda mer nysgjerrig.
                                                         Joyland
11. The Girl Who Was Supposed to Die av April Henry: en YA-thriller en kamp mot klokken-stilen om en jente som blir kidnappet og våkner opp i en hytte uten å vite hvor hun befinner seg eller hvorfor.
                                                         The Girl Who Was Supposed to Die

18. The Ocean at the End of the Lane av Neil Gaiman. Jeg har som et av årets lesemål å lese flere bøker av både King og Gaiman så denne må også både anskaffes og leses. Det er hans første bok for voksne på flere år og er et moderne eventyr om en manns kamp for å overleve onde krefter.
                                                         The Ocean at the End of the Lane

I Schibsted sin vårkatalog står det at den tredje boken i Skyggejegerne-serien til Cassandra Clare skal komme denne måneden, men jeg finner ingenting på nettsidene, så da er det bare å vente og se. Jeg regner med at det er veldig mange som gleder seg til Jo Nesbø sin Politi som kommer 6. juni som er en Harry Hole-roman. Jeg har lest noen av bøkene, men er ikke helfrelst og har derfor ikke den  med på listen min. Ellers har jeg funnet få norske utgivelser som pirret min nysgjerrighet noe voldsomt, men regner med at høsten vil være rikere på det området.

TV:
17. True Blood sesong 6 starter på HBO Nordic. Jeg har riktignok til gode å se sesong 5 av serien, men når man har fått seg HBO Nordic er jo ikke det noe problem:-)


 Hva gleder du deg mest til?

4 kommentarer:

 1. Gleder meg til neste sesong av True Blood, selv om jeg ikke helt likte siste halvdel av sesong fem:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har som sagt ikke sett den, men det er godt mulig det blir en sommeraktivitet nå når jeg har fått meg HBO Nordic:-) Jeg falt litt ut i løpet av sesong 4, men har fortsatt med å lese bøkene, holder på med den siste nå.

   Slett
 2. Hmm, jeg hoppet av TrueBlood etter sesong4, kanskje det var 3? Mistet plutselig interessen. Har den siste sesongen liggende men gidder liksom ikke. Kanskje til vinteren. King har jeg ikke lest på år, tror jeg må gjøre noe med det, har noen gamle i hylla, så jeg får starte der. Yepppp, det er nå det er sommer, men som du sier, det skjønner vi først i september -)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg mistet interessen litt etter sesong 4 og samboeren etter sesong 3. Fet krever enda litt mer motivasjon når jeg må se det alene;-)
   Jeg har også et par gamle King i hyllen, men lurer på å skaffe meg den nye likevel. Gleder meg mest til Gaiman.

   Slett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen et spor av ditt besøk hos meg:-)