torsdag 15. desember 2011

Boktema hos AnetteDet ukentlige boktemaet hos Anette har denne gangen temaet: "Denne boken leser jeg akkurat nå":
Jeg leser Cassias valg (Matched) av Ally Condie og er foreløpig veldig fornøyd og nysgjerrig på hva som skal skje videre. For de som ikke kjenner den er det starten på en dystopisk serie fra et samfunn der det meste kontrolleres av nettopp Samfunnet. Når du er 17 år blir du matchet med den du passer best sammen med i følge en database, du får kun spise det som er sunt for deg osv. Det dukker sikkert opp en hel del flere ting etterhvert også:-) Selv om boken i utgangspunktet er veldig lik til Lauren Oliver sin Delirium synes jeg den er original og jeg synes også forfstteren (og oversetteren) skriver godt.

6 kommentarer:

 1. Den boka las eg i juni og eg var kjempefornøgd etter å ha lese ho. Handlinga er orginal og det same er alt rundt med samfunnet og den tida dei lever i. Eg driv framleis på med Anne Franks dagbok. http://bokverdami.blogspot.com/2011/12/boktema-hos-anette-denne-boka-les-eg.html

  SvarSlett
 2. Denne har jeg tittet på, men siden bokhyllen min er litt overfylt for øyeblikket, må den vente litt før jeg leser den. Så bra at du synes den er god :-)

  SvarSlett
 3. Jeg likte Cassias valg veldig godt! Kos deg med den :-)

  SvarSlett
 4. Jeg har akkurat lånt denne på biblioteket. Så gleder meg til å lese den i julen:)

  SvarSlett
 5. Ja, jeg tror denne passet perfekt nå, lettlest og god:-)

  SvarSlett
 6. Så spennende! Denne boken har jeg hørt mye om, men har foreløpig ikke satt den på leselisten. GOd helg, hilsen Anette :)

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen et spor av ditt besøk hos meg:-)