torsdag 8. desember 2011

Boktema hos Anette

Det ukentlige boktemaet hos Anette har denne gangen temaet: min mannlige favorittkarakter. Jeg har også denne gangen vanskeligheter med å begrense meg til kun en.


Først ut fra min favorittbokserie Harry Potter er Ron Weasley. Egentlig er hele Weasley-familien utrolig lett å bli glad i og alle som har lest bøkene har nok et sterkt forhold til dem. Hvorfor Ron? Han er morsom, klønete, en god venn (stort sett) og han har sine feil og mangler som gjør ham til en interessant karakter. Jeg må nevne at jeg er utrolig godt fornøyd med skuespilleren de valgte som Ron i filmene, men er ikke like begeistret for Radcliffe som Harry Potter. Han har bedret seg, men må innrømme at det har ødelagt litt for Harry i denne sammenhengen.


Så følger jeg opp med en karakter til fra en bokserie jeg valgte kvinnelig karakter fra i sist ukes boktema. Eric Northman fra bøkene om Sookie Stackhouse. Jeg tror jeg aldri har blitt så betatt av en bokarakter, litt flaut ja, men jeg er sikker på at jeg ikke er den eneste. Han er ikke særlig sympatisk eller dyp, men både morsom, farlig, vakker og veldig underholdende. Er også her veldig fornøyd med rollebesetningen:-)


Til slutt må jeg ta med Dr. Munk fra Ragnar Hovlands bok Sveve over vatna. Han er også med i Dr. Munks testamente, men den har jeg ikke lest. En absurd karakter i en nesten like absurd bok som fikk meg til å le masse.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg blir veldig glad om du legger igjen et spor av ditt besøk hos meg:-)