søndag 18. desember 2011

Adventsquiz del 4

Som lovet blir det adventskonkurranse her inne de fire søndagene i advent og nå har vi allerede kommet til den siste. Jeg håper så mange som mulig blir med. For å delta må du svare på et spørsmål og sende inn svaret via skjema nederst i posten. Legg også igjen en kommentar på posten for sikkerhets skyld og skriv gjerne hva du synes om konkurransen, om spørsmålet var lett eller vanskelig og lignende. Jeg synes ellers det er veldig hyggelig hvis du vil nevne konkurransen på egen blogg, Twitter eller annet. Lykke til!


Denne gangen deler jeg ut to bøker og konkurransen blir også delt i to, så du kan velge å være med i en eller begge. De to bøkene som er premie denne gangen har til felles at de er første bok i en serie, og begge to er av overnaturlig karakter. Jeg vil ha navn på forfatteren bak og seriens tittel for å få dobbel sjanse til å vinne. Begge bøkene er pent brukt/lest:-) Her kommer noen flere hint om de to.


Forfatter 1:
- Hvem skjuler seg bak anagrammet: RAPE INNI KLYPE
- Forfatteren har et navn som får deg til å tenke på våren


Forfatter 2:
- Forfatteren er fra Australia
- Fornavnet får deg til å tenke på Gullars
- I denne serien handler det om at historien bør gå sin gang


Siden det veldig snart er jul setter jeg kortere frist denne gangen og sier onsdag 21. desember innen midnatt. Send svaret ditt


Riktig svar på forrige ukes konkurranse var Michele Jaffe og boken var Rosebush. Vinneren denne gangen var nok en gang Julie fra Julies bokbabbel. Vinneren ble trukket ved hjelp av Random.org. Gratulerer!
3 kommentarer:

  1. Hurra! :D Dagens nøtt var vanskelig, den må jeg tenke litt lenger på... Hmmm...

    SvarSlett
  2. Da er jeg også med, hvert fall på nøtt nr. 1 ;)

    SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen et spor av ditt besøk hos meg:-)