søndag 20. november 2011

En smakebit på søndag - Skjebnesøstrene

En smakebit på søndag er en ukentlig post hos Mari - Flukten fra virkeligheten der du skal dele noen linjer fra en av bøkene/boken du leser akkurat da. Deretter lenker du til bloggen hennes og legger igjen lenke til din bloggpost på hennes innlegg så vi alle enkelt kan klikke oss inn på alle smakebitene. Min smakebit denne uken kommer fra Skjebnesøstrene av Eleanor Brown; de tre søstrene Andreas drar hver for seg tilbake til barndomshjemmet da moren blir syk. Det er ihvertfall den unnskydningen de bruker, for egentlig har alle tre andre grunner for å komme hjem. De tre søstrene kan vel ikke kalles nære venner, for som det står på baksiden, "de elsker hverandre, men de liker ikke hverandre noe særlig godt". Jeg har foreløpig kun kommet til side 66 av 373, for jeg har vært litt oppslukt i en av de andre bøkene jeg leser. Smakebiten er hentet fra side 39:
Rose ble litt lettet da hun fikk øye på en brist i Beans tilsjuskete perfeksjon, for en våt flekk spredte seg over den røde drakten der hun hadde lent seg over benken. "Hva gjør du her?" spurte Rose. "Mor og far har ikke fortalt at du skulle komme." Bean, som var halveis nedi et nytt vannglass, hevet øyenbrynene over kanten på glasset. "Jeg har ikke fortalt at jeg skulle komme"


Boken kommer ut på norsk i Januar og har ikke fått det endelige omslaget enda, derfor er det bilde av den engelske utgaven her.

5 kommentarer:

 1. Aldri hørt om boka, men høres interessang ut:) Fin smakebit:)

  SvarSlett
 2. Jeg liker den engelske tittelen! Takk for fin smakebit :-)

  SvarSlett
 3. Er enig i at den engelske tittelen er bedre. Høres ut som en mer interessant bok.

  SvarSlett
 4. Den står på hylla mi blant bøker som skal leses. Men akkurat nå er den hylla ganske full så det spørs når jeg kommer så langt! Det var kjekt å lese en smakebit fra den - jeg ser frem til å lese den!

  SvarSlett
 5. Det var en fin smakebit, gleder meg til å lese boken. Jeg har også en kopi av manuset :)

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen et spor av ditt besøk hos meg:-)