fredag 1. mars 2013

Noe å glede seg til i mars


Mars byr på både flere spennende filmpremierer og bokutgivelser. Her er noe av det jeg ser mest frem mot å få med meg.

5. Stål og snø av George R.R.Martin, del 1 av bok 3. Sesong 3 har premiere i begynnelsen av april, så det er gjerne akkurat tid til å få med seg denne før den tid.

6.Marco-effekten av Jussi Adler-Olsen, den femte boken om Avdeling Q. Jeg henger etter med en bok, men gleder meg gleder meg likevel til denne. Jeg har lest lite krim de siste årene, men bøkene om Avdeling Q er noen av de få jeg har fått med meg.
Marco-effekten

Engelskspråklige utgivelser:
19. Marco Impossible av Hanna Moskowitz. Jeg har ikke lest noe av denne ungdomsbokforfatteren før, men har hørt mye bra om henne. Denne boken virker utrolig søt og morsom. 
Marco Impossible
21. OCD, the Dude and Me av Lauren Roedy Vaughm. Dette virker som en annerledes og interessant YA-bok om psykiske lidelser og det å skille seg ut. Forfatteren debuterer med boken. 

Filmer (norske kinopremierer):
1. Victoria, filmatiseringen av Knut Hamsuns store lille kjærlighetsroman

22.Pitch Perfect, for alle som er glad i musikk- og dansefilmer (og da mener jeg ikke musikaler) er nok dette noe å glede seg til. 

29. The Host, filmatiseringen av Stephenie Meyers bok som sies å være bedre enn Twilight om enn noe mindre kjent. I flere år har boken stått i bokhyllen og ropt etter meg...Hva gleder du deg mest til i mars?

7 kommentarer:

 1. Jeg gleder meg veldig til å se the Host! Har lest boka og likte den ganske godt.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg må sette i gang med den boken snarest skjønner jeg. Vet ikke hvorfor jeg har latt den vente så lenge. En Twilight-overdose kanskje. Hun skriver jo lett og fengende så det burde gå som en lek:-)

   Slett
 2. Jeg så Pitch Perfect hos en veninne.. Og den var skikkelig bra :) Skal så kjøpe den på DVD når den kommer :D

  Og jeg gleder meg sånn til å se The Host på Kino :)

  Håper også å få sett Warm Bodies :) eller hva den nå heter.. Den nye zombie filmen :)

  Kos deg masse i mars :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg har to bøker jeg må skynde meg å lese før filmene kan ses. Jeg har sett Pitch Perfect også nå og likte den godt. Jeg synes nok opptredene i Glee er bedre, men den var ganske morsom og fin:-)

   Slett
 3. Gleder meg til The Host! Det blir bra saker håper jeg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Må sette i gang med den boken ganske kjapt:-)

   Slett
 4. Har lest The Host, klarer ikke å bestemme meg for om jeg synes den var bra eller ikke, men den var lettlest og til tider fengende, filmen ser egentlig ganske bra ut, så gleder meg til den :)

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen et spor av ditt besøk hos meg:-)