søndag 10. mars 2013

En smakebit på søndag: Ready Player One

En smakebit på søndag er en ukentlig post hos Mari - Flukten fra virkeligheten der du skal dele noen linjer fra en av bøkene/boken du leser akkurat nå. Deretter lenker du til bloggen hennes og legger igjen lenke til din bloggpost på hennes innlegg så vi alle enkelt kan klikke oss inn på alle smakebitene.

Jeg er litt fjern fra bloggosfæren for tiden fordi jeg holder på med en avsluttende oppgave og så eksamen i et studie jeg har holdt på med det siste året. Jeg får heldigvis lest litt, men mer skriving enn oppgave akkurat nå er ikke så fristende. Jeg satser på å komme sterkere tilbake om en drøy uke når jeg er ferdig. Denne søndagen har jeg såvidt kommet i gang med en bok jeg har hatt liggende lenge, nemlig Ernest Cline sin Ready Player One. Her er ukens smakebit hentet fra side 25:

Jeg vet ikke, kanskje din erfaring er forskjellig fra min. For min del var det å vokse opp som et menneske på planeten jorda i det tjueførste århundret et skikkelig spark i magen. Eksistensielt sett. Det verste med å være barn var at ingen fortalte meg sannheten om min situasjon. Faktisk gjorde de det stikk motsatte. Og selvsagt trodde jeg på dem, for jeg var bare et barn og visste ikke bedre.. Jeg mener, herregud, hjernen min hadde ikke engang vokst til sin fulle størrelse ennå, så hvordan kunne det forventes at jeg skulle vite når de voksne pratet piss til meg?9 kommentarer:

 1. Den här skulle jag vilja läsa :)

  SvarSlett
 2. Tusen takk for smakebiten:-)Dette er en bok jeg kunne tenkt meg å lese en gang. Forstår veldig godt at det ikke frister til mye blogging når du er på midt i utdannelse, da er det vel nok å gjøre. Ha en fin søndag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Den virker spennende og artig så langt. Om en drøy uke er jeg ferdig med eksamen og da håper jeg skrivelysten kommer tilbake:-)

   Slett
 3. Elsket denne boka! Skjønner at det blir mindre blogging når du driver med studier, det skjer stadig med meg også. ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, mener jeg husker å ha lest din omtale av den. Skal lese den igjen når jeg er ferdig med boken.

   Slett
 4. Det låter som en bra bok. Tack för tipset! :)

  SvarSlett
 5. Denne boken har jeg lyst til å lese, takk for smakebiten :)

  SvarSlett
 6. Tack för smakbiten, den här boken har jag visst läst något om tidigare faktiskt.

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen et spor av ditt besøk hos meg:-)