søndag 17. mars 2013

En smakebit på søndag: Kretsen av Alexandra Beverfjord

En smakebit på søndag er en ukentlig post hos Mari - Flukten fra virkeligheten der du skal dele noen linjer fra en av bøkene/boken du leser akkurat nå. Deretter lenker du til bloggen hennes og legger igjen lenke til din bloggpost på hennes innlegg så vi alle enkelt kan klikke oss inn på alle smakebitene. 

Denne søndagen holder jeg på med en spennende krim av Alexandra Beverfjord som heter Kretsen. Jeg har lest lite krim de siste par årene i forhold til tidligere og nå kjente jeg at jeg var veldig klar. Boken har ikke skuffet så langt og jeg er vel to tredjedeler på vei, så det lover godt. Mari spør i dag hva vi har på nattbordet og jeg hadde en overraskende høy stabel synes jeg da jeg la dem oppå hverandre (de ligger vanligvis ikke så fint og stablet). En god blanding av bøker jeg har lest nylig, holder på med og skal lese. Så her er bildet og ukens smakebit:

Hentet fra side 39:
I en leilighet i fjerde etasje i en fasjonabel bygård i Skovveien på Frogner våknet en kvinne opp i demringen av en lyd på mobilen. Gården var ellers bebodd av eldre og anstendige mennesker, og de færreste visste hvem kvinnen i fjerde var. Av og til så de skyggen hennes mens hun hastet opp trappene, hørte klapringen fra støvlettene hennes eller kjente duften av den eksklusive parfymen som hang igjen i trappeoppgangen. Men det var sjelden. Veronica Eple kom som oftest hjem etter at de andre naboene hadde lagt seg, og hun snek seg ut mens de sov ettermiddagslur.

15 kommentarer:

 1. Eg har og lest lite krim dei siste åra, men årets Riverton/Glassnøkkel-mål håper eg gir mersmak. Fin haug med bøker du har:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det. Denne her kan jeg absolutt anbefale selv om jeg har noen titalls sider igjen. Veldig spennende og lettlest. Jeg er i grunn ganske glad i journalistkrim og blir alltid litt glad når ikke hovedpersonen er en middelaldrende mann med ekteskapsproblemer;-)

   Slett
 2. Vilken rejäl hög med böcker på ditt nattduksbord. Tack för smakbiten. Boken verkar spännande.

  SvarSlett
  Svar
  1. Den er både lettlest og spennende.

   Slett
 3. Låter som en spännande bok. Det där var ingen dålig hög med böcker :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, den kan anbefales selv om jeg har noen titells sider igjen. Jeg er i grunn klar til å hoppe på hennes bok nummer to.

   Slett
 4. Beverfjord er definitivt en av forfatterene jeg har lyst til å stifte bekjentskap med!
  Takk for smakebiten som gjorde akkurat det en smakebit skal gjøre; gav meg lyst på mer ;o)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så bra! Om ikke boken skuffer nå på slutten er jeg giret på å fortsette med hennes bok nummer to. Godt det snart er påske og krimtid:-)

   Slett
 5. Denne boken har jeg på vent i hyllen, ser frem til det skal bli tid til å lese den. Tusen takk for smakebiten:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Den er lettlest og spennende og i morges var den så spennende at jeg måtte tvinge meg ut av døren:-)

   Slett
 6. Låter spännande!
  Men wow, vilken hög!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, den var høyere enn jeg trodde da de lå hver for deg:-)

   Slett
 7. Det var virkelig en fin stabel! Jeg skimter Ready Player One inni der. Det var en bok jeg falt helt pladask for. Håper du også vil like den! :-)
  Kretsen likte jeg også godt. Beverfjord skriver på en fin og avslappet måte synes jeg. Jeg har Kronprinsen liggende og skal snart begynne på den.
  Ha en rikitg fin søndag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ready Player One holder jeg også på med, men glemte den da jeg skulle på jobbtur forrige uke og begynte derfor på Kretsen. Jeg synes også hun skriver lett og avslappet og det var deilig å lese krim igjen.

   Slett
 8. Ja, det var litt av en stabel du har på nattbordet! Og det virker som god krim du leser - takk for smakebiten :)

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen et spor av ditt besøk hos meg:-)