tirsdag 7. august 2012

Boken på vent hos BeatheHver Tirsdag poster Beathe et innlegg på bloggen sin hvor hun skriver om en bok hun har veldig lyst til å lese og som har vært  meningen å lese en stund. Hun oppfordrer oss andre til å bli med.

Jeg har mange bøker i denne kategorien både i bokhyllen og på biblioteket, men denne uken velger jeg en bok som jeg ser på veldig ofte, men som enda ikke har blitt åpnet for lesing, nemlig Heaven av Christoph Marzi. Jeg fikk denne fra forlaget for ganske lenge siden, men av ulike grunne så har den ikke blitt prioritert selv om den var høyt oppe på leselisten. Det fine coveret kan være en av grunnen til at jeg så ofte ser på den:-)


Heaven Det er natt i London. David tar snarveien over takene og snubler over ei jente. Hun heter Heaven. Hun er vidunderlig. Og hun hevder at to menn har stjålet hjertet hennes. Skåret det ut av kroppen med kniv. Bli med på en nervepirrende reise gjennom London!Urban fantasy på sitt beste. (Bilde og tekst fra forlaget)
Nå har jeg registrert meg på Bloggurat.

6 kommentarer:

 1. Denne var jeg så heldig å vinne for en god stund siden og har heller ikke fått lest den enda, tusen takk for påminnelsen:-) Coveret er kjempefint og historien virker veldig spennende.

  SvarSlett
 2. Flott bok å ha på vent, har den selv på leselisten min:) Nydelig bokomslag, helt enig:) Skjønner du må stoppe opp å titte litt på den imellom, har noen slike bøker selv:) Ønsker deg en flott tirsdag:)

  SvarSlett
 3. Høres virkelig ut som en spenningsfyllt historie! Jeg synes også coveret er fin, og hadde plukket opp boken pga det om jeg hadde sett den :)

  SvarSlett
 4. Lekker framside og fristende historie! Akkurat nå er det STOPP på å føre bøker opp på leselista, men det går kanskje an å begynne på en ønskeliste? ;o)

  SvarSlett
 5. Oi, denne sakl deffinitivt leses!

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen et spor av ditt besøk hos meg:-)