torsdag 23. februar 2012

Boktema hos AnetteHver uke har velger Anette ut et tema som hun oppfordrer oss andre bloggere til å  blogge om sammen med henne. Denne gangen er det en skikkelig utfordring, nemlig "3 bøker jeg vil ta med til en øde øy". Det er kjempevanskelig å skulel velge bra tre bøker, men jeg prøver å ikke tenke for mye, men bare ta de første jeg tenker på.


Ringenes herre av J.R.R.Tolkien: denne har jeg faktisk ikke lest enda, kun sett filmene. Det ville vært en ypperlig anledning til å endelig få lest den og  lurt siden den kan kalles en bok selv om det er tre deler. Jeg er heller ikke i tvil om at dette er en bok som kan leses mange ganger.


Den hemmelige historien av Donna Tartt: denne har jeg hørt mye bra om, det er en tjukk bok, og jeg tror det ville vært en god og underholdende bok å ha med seg. Jeg skal forøvrig lese denne senere i år i Lines lesesirkel.
Hvis bokserie er lov ville jeg definitivt tatt med meg Harry Potter. Jeg tror faktisk jeg uansett ville valgt en av Harry Potter-bøkene hvis jeg bare kunne ta en. Mine favoritter er bok 3,4 og 5 og det er gjerne en god ide og ta en midt i serien, for da kan man huske på alt som skjer før og siden når man leser:-) Jeg er ganske sikker på at jeg ville blitt mindre ensom på en øde øy dersom jeg hadde hatt Harry og de andre med meg. Så hvis jeg er helt nødt til å velge blir det....hmm....Harry Potter and the Goblet of Fire, bok nummer 4 i serien. Jeg synes Triwizard-lekene var utrolig underholdende og det er noe som er avsluttende for boken, det er den første mursteinen i serien, og det er like før det mørkeste alvoret bryter ut.13 kommentarer:

 1. Ringenes Herre og Harry Potter - Perfekte valg. Det er nesten slik at en ikke kunne tilbrakt en lenger periode uten!

  Jeg skal også lese Den hemmelige historien i juli :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det blir spennende å se om jeg angrer på valget om bok på øde øy i juli;-)

   Slett
 2. Harry Potter, Ron og Hermione ville definitivt gjort livet mindre ensomt på en øde øy ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, og som Astrid Terese sier er det nesten så jeg ikke kunne vært foruten.

   Slett
 3. Har heller ikke lest ut Ringenes Herre boken, så er enig med deg at det ville hvert en flott bok å ha med:)

  Ha en riktig fin Torsdag!:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, da kunne jeg endelig fått lest den. Det måtte forøvrig være en av de få positive tingene med dette;-)

   Slett
 4. Ble nysgjerrig på " den hemmelige historien"... ha en fin kveld:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Meld deg på Line sin lesesirkel:-)

   Slett
 5. Så flott innlegg! Her var det mye spennende å ta med seg til den øde øya ;) Klem fra Anette :)

  SvarSlett
 6. Harry Potter står ikkje på topp3 lista mi, men den må vere nummer fire. =)

  SvarSlett
 7. Jeg kunne godt tatt meg med hele listen din, tror jeg Silje. Ingen av bøkene du nevner har jeg lest, men alle er bøker jeg virkelig kan tenke meg å lese!

  Ønsker deg en riktig god helg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, du måtte definitivt hatt med deg Harry Potter;-) Jeg kunne i grunn tenkt meg å hatt med meg flere fantasy-serier, men sikkert lurt med litt variasjon;-)

   Slett
 8. Flott liste, jeg kunne godt ha tatt med meg Ringenes Herre og Harry Potter til en øde øy - men jeg valgte noen andre. Den hemmelige historien skal jeg også lese i juli :-)

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen et spor av ditt besøk hos meg:-)