fredag 4. januar 2013

Noe å glede seg til i januar

Da har jeg lagt ut en foreløpig liste for noe av det jeg gleder meg til i 2013 av bokutgivelser, film- og TV-seriepremierer. Det er en selektiv liste over det jeg gleder meg til og som passer til ting jeg skriver om på bloggen. Listen blir oppdatert. Her er noe av det januar har på menyen:

8. Just One Day av Gayle Forman. Forfatteren står bak de oversatte titlene Hvis jeg blir og Da jeg lot deg gå om Mia og Adam som jeg likte overraskende godt til tross for at omslag og vaskeseddel kunne gi meg et annet inntrykk. Jeg er spent på hva denne boken som handler om helt nye personer har å tilby.
Just One Day (Just One Day, #1)


11. Banshee, den nye serien til True Blood og Six Feet Under-skaperen Alan Ball har premiere. For de som har skaffet seg HBO Nordic vil denne være tilgjengelig innen 24 timer.


18. Ny inspilling av Les Miserables med blant annet Helena Bonham Carter. Jeg fikk faktisk boken til jul, men tror ikke jeg kommer til å lese den nå med en gang. Det er godt mulig jeg ser filmen først tross alt.

25. Frankenweenie, ny Tim Burton film. Tim Burton er alltid spennende og jeg må så klart få sett denne.
Tim Burtons Frankenweenie

Enders spill av Orson Scott Card kommer i norsk oversettelse igjen, denne gangen ved Vendetta forlag. Denne har jeg hatt på leselisten leenge så dette er en gylden mulighet. Er litt usikker på eksakt dato.

2 kommentarer:

  1. Så mye fint å glede seg til i januar som du har trukket frem her, Silje :) Jeg likte den første boken om Mia av Gayle Forman veldig godt og bør sannelig se til å få lest oppfølgeren. Den kommende boken hennes står på ønskelisten min også, det er en dame som kan skrive ekte følelser ned på papiret.

    SvarSlett
  2. Takk for fin liste, disse innleggene dine er med på å holde meg oppdatert :-) Jeg gleder meg mest til Les Miserables, tror jeg, ellers så ble jeg nysgjerrig på Banshee. Den serien har jeg ikke hørt om, men Alan Ball er god. Så det ;-)

    God søndag,Silje!

    SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen et spor av ditt besøk hos meg:-)