søndag 6. januar 2013

En smakebit på søndag: The Life and Loves of a She Devil

En smakebit på søndag er en ukentlig post hos Mari - Flukten fra virkeligheten der du skal dele noen linjer fra en av bøkene/boken du leser akkurat da. Deretter lenker du til bloggen hennes og legger igjen lenke til din bloggpost på hennes innlegg så vi alle enkelt kan klikke oss inn på alle smakebitene.

Jeg holder nå på med Fay Weldon sin The Life and Love of a She Devil som er boken vi skal lese til neste møte i lesesirkelen.  Jeg har ikke kommet særlig godt i gang enda så foreløpig har ikke hunndjevelen våknet helt. Jeg har sett filmen et par ganger tror jeg for mange mange år siden og er spent på boken. Jeg håper den blir en fornøyelse. Her en liten smakebit:

"What I think is that the other women up and down Eden Grove are better than I am at telling themselves lies. Their own husbands are away often enough. How otherwise but by lies do they live, do they keep their self-esteem? Sometimes, of course, not even lies can protect them. They are found hanging in the garage, or cold and overdosed in the marital bed. Love has killed them, murderous in its own death throes, flaiiling, and biting and poisonous"

The Life and Loves of a She Devil

7 kommentarer:

 1. Den håller jag också på och läser. Började just och den verkar bra! Jag har inte sett filmen.

  SvarSlett
  Svar
  1. Så morsomt at flere leser denne akkurat nå. Jeg synes også den virker bra.

   Slett
 2. Tusen takk for smakebiten:-) Denne har jeg ikke lest men noterer meg den for å sjekke ut litt nærmere. Ha en fin søndagskveld og tusen takk for boktipset!

  SvarSlett
 3. Jag vet inte om jag har läst den, men jag tror att jag sett den. Fay Weldon har jag läst och gillat i alla fall :)

  SvarSlett
 4. Stilig smakebit! Tittelen på denne boken er så kjent, så jeg er ikke helt sikker på om jeg kanskje kan ha lest den. Men jeg tror egentlig ikke det. Det kan jo være at jeg har sett filmen :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Filmen heter Hun-djevelen på norsk og er fra 1989 hvis det sier deg noe.

   Slett
 5. Måtte notere boken ned:) Takk for tips og smakebit! Ha en fin søndagskveld!:)

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen et spor av ditt besøk hos meg:-)