tirsdag 4. september 2012

Noe å glede seg til i september

3. Jokeren av Markus Zusak. Zusaks bok I am Messenger kommer nå på norsk. Jeg har ikke lest Boktyven enda, men denne er med på høstens bloggturne og jeg gleder meg veldig på å stifte bekjentskap med forfatteren.


Jokeren Markus Zusak

5. True Blood sesong 5 kommer på norsk tv, nærmere bestemt Canal+ for de som er så heldig å ha det.  Jeg har vært litt skuffet og lei, men denne sesongen her har fått mye skryt. Det skal dessverre være Alan Ball sin siste sesong.

13. Glee sesong 4 begynner igjen på Fox. TV2 sender Glee her hjemme, men de er ikke så altfor raske. Det er ikke like bra som det var, men det er fortsatt gøy:-)

15. Bokbloggertreff i Oslo! Jeg skal, skal du?

17. Robopokalypsen av Daniel H. Wilson kommer på norsk. Denne skal også etterhvert filmatiseres av Steven Spielberg.19. Miss Peregrine og øyas hemmelighet av Ransom Riggs kommer på norsk. Første bok i skummel fantasyserie som skal filmatiseres av selveste Tim Burton. Denne er jeg veldig spent på.


24. Specials av Scott Westerfield, tredje bok i Uglies-serien kommer på norsk. 
Specials (Uglies, #3)

27. J. K. Rowling kommer med sin første bok for voksne med tittelen The Casual Vacancy. Jeg varmer opp med Harry Potter og vet ikke helt hva jeg skal forvente av denne her.
The Casual Vacancy

30. Dexter sesong 7 begynner på Showtime. Canal+ sender Dexter her hjemme og det pleier ikke ta mer en en måneds etter amerikansk sendetid.

Favorittserien min fra i fjor Homeland kommer med den vanskelige sesong 2, håper den kommer på norsk tv raskt. TV2 sender denne her hjemme og de var ihvertfall ganske raske med sesong 1.

Vakre skapninger (Beautiful Creatures) av Kami Garcia og Margaret Stohl kommer på norsk og jeg skal være med på bloggturneen. Jeg vet i grunn veldig lite om denne bortsett fra at den nok inneholder både overnaturlige skapninger og romantikk, men er nysgjerrig på det meste av ungdomsbøker som blir oversatt. Kommer i slutten av måneden.


Vakre skapninger Kami Garcia og Margaret Stohl
September er TV-seriemåneden for min del med masse sesongpremierer på både gamle og nye serier. I tillegg begynner bokhøstens bokras og da kan vel alle bøkene som venter i bokhyllen bare glemme det? Hva gleder du deg til?

10 kommentarer:

 1. Eg likte Boktyven godt, så det blir spennande å sjå om Zusak leverer igjen.

  Sjølv gleder eg meg til lansering av HBO Nordic, som skal gjere alle desse tv-seriene meir tilgjengelege.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg gleder meg også til HBO Nordic og Netflix, men de lanseres vel ikke før i oktober?

   Slett
 2. I am the Messenger var en herlig bok. Helt annerledes enn Boktyven, men likevel meget god. Det første avsnittet i boken var hysterisk morsom.

  SvarSlett
 3. Masse fine ting - også Glee da! Hurra!

  SvarSlett
 4. Jeg har ikke sett på verken True Blood eller Glee på lenge, men jeg skal handle meg noen dvd'er snart :) Er veldig glad i begge seriene, men TB begynte å tape seg for min del da det ble blandet inn litt for mye omkring rollen til Lafayette. Det er greit at produsentene tar seg friheter, men det bør gjøre det hele bedre ikke dårligere.

  Gleder meg til å treffe deg på treffet :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei samboeren falt av tidlig i forrige sesong av True Blood, men jeg hang nå med. Har ikek tenkt spesielt over det med Lafayette, men synes det ble litt for mange historier på en gang. Var litt lunken før denne sesongen, men har hørt mye bra. Canal+ sendte første episode i går, men jeg må spare den til en annen anledning. Serier på DVD er aller best. Vi har nå begynt på Breaking Bad og liker det bedre og bedre for hver episode.

   Gleder meg til å treffe deg også:-)

   Slett
 5. Hei :)

  Eg søkte for å finna ut kva tid "Specials" kjem ut, og bloggen din var eit av dei få relevante treffa eg fekk opp. Veit du om boka har komt på norsk endo eller om det kanskje har skjedd ein utsettelse?

  SvarSlett
  Svar
  1. Den har dessverre blitt utsatt, og jeg vet ikke om den har fått ny utgivelsesdato enda.

   Slett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen et spor av ditt besøk hos meg:-)