tirsdag 3. juli 2012

Oppsummering juni

Juni har vel ikke blitt den lesemåneden jeg håpet på, men det har vært en ganske travel og litt slitsom måned, så kanskje ikke så rart. Jeg har lest to tegneserieromaner, en av dem ganske dårlig og den andre søt og morsom, og en halv dystopi. I tillegg har jeg lest ferdig Kongenes kamp som er del en av bok to i A Song of Ice and Fire på norsk, men sliter fortsatt av en eller annen grunn med å bli ferdig med resten av boken på engelsk. Bøkene jeg har lest er:


Hush, hush: the graphic novel av Becca Fitzpatrick
Empire state: a love story (or not)  av Jason Shiga
Kongenes kamp av George R.R.Martin
Hush, Hush (Hush, Hush: The Graphic Novel, #1)Empire State: A Love Story (or Not)Kongenes kamp
Jeg henger litt etter målet mitt om 50 bøker i år, men håper å ta det igjen nå i ferien. Av andre mål verdt å nevne har jeg ikke startet på noen nye serier, men tvert i mot fortsatt på en, så det er veldig bra. Leselysten har i grunn ikke vært på topp og jeg hadde i hovedsak bestemt meg for å lese ferdig de bøkene jeg hadde begynt på, noe som gikk sånn passe og da gikk alt litt tregt:-)

Mål for juli:
Jeg holder fortsatt på med mine to mursteiner som jeg kommer til å ta en pause i nå i sommer, ihvertfall lydboken siden jeg stort sett hører på vei til og fra jobb. Jeg skal lese Donna Tarrt sin Den hemmelige historien i Lines lesesirkel så den får nok førsteprioritet i kofferten på ferietur. Ellers skal jeg lese ferdig Flukten, andre bok i Matched-serien av Ally Condie og forhåpentligvis noen flere bøker fra bokhyllen.

Hva er dine mål for juli?

4 kommentarer:

 1. Det tok meg på senga at DonnaT var en murstein, egentlig litt morsomt at jeg trodde jeg skulle bli ferdig både med Donna og 2 tynnere bøker på en 11 timers flytur. Optimismen lenge råde.
  Gleder meg uansett til alle lesesirkelomtalene.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg visste i grunnen ikke det heller. Min utgave er vel på rundt 500 sider, men da jeg åpnet den var jo skriften bitteliten. Og jeg som allerede sliter med to andre mursteiner. En liten strek i regningen, men jeg satser på at den er veldig fengende:)

   Slett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 3. Donna Tartt er helt fantastisk! Jeg har lest begge bestselgerne, og det er bare å gi seg hen. Jeg vil gjerne følge din fine blogg. Velkommen til å følge bloggen min: http://stjernetre.blogspot.no/2012/07/om-damer-som-ikke-vet-at-de-er.html

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen et spor av ditt besøk hos meg:-)