onsdag 29. juni 2011

Selvangivelse

Jeg ble tagget av Silje fra Siljes skriblerier for lenge lenge siden til å fylle ut en liten "selvangivelse". Jeg har helt glemt det, men her kommer den:

Reglene er som følger:
  1. Lenk til den som ga deg prisen.
  2.  Besvar spørsmålene.
  3. Gi prisen videre til ti bloggere.
Hvorfor startet du å blogge? Jeg begynte å blogge en gang etter jeg begynte i ny jobb som skolebibliotekar i videregående skole på bloggen Skolebibliotekaren. Først og fremst begynte jeg for å utfordre meg selv til å skrive om bøker og formidle bøker til elevene. Etterhvert oppdaget jeg bokbloggsfæren og ble nok mer en blogg for andre bokbloggere. Jeg har selv fått utrolig mye ut av å lese andre bokblogger og det har definitivt vært den viktigste kilden til å oppdage nye bøker, og ikke minst å sette meg inn i ungdomsbokverdenen da jeg skulle begynne å bygge opp en mer variert samling for biblioteket.
Hvilke blogger følger du? Jeg følger med på flere blogger som du kan se i menyen på siden. En av de første bloggene jeg leste var Books for Keeps som desverre ikke ser ut til å skrive lenger. Her var det alltid mange gode og engasjerende anmeldelser. Heldigvis har jeg oppdaget mange gode bokblogger siden den gang.
Favorittmakeupmerke? Det ha jeg i grunn ikke, men har brukt mye sminke fra Body Shop.
Favoritt klesmerke? Jeg tenker sjelden over merket på klærne jeg kjøper, så det har jeg nok ikke. Jeg som veldig mange andre er glad i H&M.
Ditt må- ha makeup – produkt? Mascara
Favorittfarge? Grønn
Parfyme? Aqua di Gio og L`eau d`Issey
Favorittfilm? Det er nok mange. Kan nevne noen: La vita e bella, Little Miss Sunshine, Ringenes Herre, The King`s Speech og Up!
Hvilket land vil du besøke og hvorfor? Øverst på listen akkurat nå står egentlig de fleste land som har sol og sommer:-) Jeg har lenge hatt lyst til å reise til Sør-Amerika og her utpeker Chile seg som spesielt spennende med sin enorme variasjon av landskap fra ørken til isfjell.
Still og besvar det siste spørsmålet selv: 
Favoritt TV-serie: Det er mange her også: Dexter, Twin Peaks, True Blood, Sopranos, The Big Bang Theory, Veronica Mars, Glee, Forbrytelsen og I`ll fly away.

Jeg hermer etter Ladybug og gir utfordringen til de som ønsker å ta den:-) 

1 kommentar:

  1. Flotte svar, Silje! Jeg ser at vi har veldig lik TV - serie smak :-)

    SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen et spor av ditt besøk hos meg:-)