torsdag 1. september 2011

Boktema A-Å #V og W

Boktema fra A-Å er en ukentlig oppdatering på din bokfavoritt på hver bokstav i alfabetet hos Anettes Bokboble. Jeg var bortreist forrige uke og tar derfor både V og W denne gangen.
På V fant jeg to bøker, Varsleren av Karin Fossum og Vinterjenter av Laurie Halse Anderson. Jeg velger sistnevnte da jeg allerede har tatt en Karin Fossum-bok med i denne spalten før. Vinterjenter er en sterk bok om å ha spiseforstyrrelser. Les min omtale her.
På W hadde jeg ikke så mange å velge mellom, men jeg har funnet frem til boken Wings av Aprilynne Pike. Det er første bok i en serie om alver og troll som er ganske søt og underholdende. Omtale finner du her.

6 kommentarer:

 1. Wings er jeg fortsatt nysgjerrig på :) Jeg elsker det bokomslaget, det er så søtt.

  SvarSlett
 2. Wings hørtes ut som en bok for meg! Dessverre finner jeg den ikke på noe bibliotek (jeg kan bestille fra selv) så jeg får vente og håpe på at den blir kjøpt inn snart!

  SvarSlett
 3. Jeg synes den var veldin fin, lett og gøy da jeg leste den. Jeg har ennå ikke kommet meg videre i serien, men det gjelder for veldig mange serier. Prøver ofte å rekke over flest mulig serier for å anbefale de videre til elevene:-)

  Mari: jeg har sendt deg en melding om bytting av bøker. Har du fått den? Hvis jeg finner denne i en av de uåpnede flyttekartongene kan du få denne.

  SvarSlett
 4. Wings høres ut som en bok akkurat for meg! Spørs om den ikke blir med på neste bestilling hos capris ;)

  SvarSlett
 5. Virker som en bra bok,
  takk for tips :)

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen et spor av ditt besøk hos meg:-)