fredag 31. januar 2014

Noe å glede seg til i februar

Januar forsvant på et blunk spør du meg, og det er februar allerede i morgen. Mørket har begynt å lette, bokvåren er i gang, kortlisten til bokbloggerprisen er lansert og første samlesingsmåned av de nominerte der fine Fugl av Lisa Aisato er først ut er like rundt hjørnet. Jeg har lest boken tidligere, men har nå kjøpt den til odel og eie, for dette er nok vi kan ha mye glede av hjemme i årene fremover. Så allerede er det mye å glede seg til, men kanskje det også finnes noen utgivelser jeg spesielt gleder meg til?

Bøker:
Malstrøm av Catarina Cattaneo - norsk spenningsroman for ungdom fra Gyldendal. Denne stod det 1. februar på tidligere, men det ser ut til at den har kommet i butikkene. Det er forfatterens andre bok for ungdom.
Malstrøm

Divergent - Opprøreren av Veronica Roth. Bok nummer 2 kommer på norsk hos Schibsted. Foreløpig står det bare februar på utgivelse.


Boy Nobody av Allen Zadoff. Spionroman med en vri for ungdom kommer hos Schibsted. Det er første bok i en trilogi om en ung spion og attentatmann som flytter fra by til by og skole til skole. Her står det også kun februar på utgivelse.


6. Alice i eventyrland av Lewis Carroll gis ut for første gang på norsk med Tove Janssons illustrasjoner hos Aschehoug.
Alice i Eventyrland

25. Jeg blir heldigvis ikke lagt merke til av Liv Marit Weberg: ungdomsroman om å være ung, forventningspress fortalt med mye svart humor og selvutlevering. Forfatteren debuterer med boken.
Jeg blir heldigvis ikke lagt merke til

Film og TV:
For de som har Netflix legges sesong 2 av House of Cards ut 14. februar i sin helhet. Det er bare å glede seg. For andre premieredatoer kan du se Serienytts premierekalender.

2 kommentarer:

  1. Divergent ser jeg virkelig frem til, og kanskje jeg skulle prøvd meg på Malstrøm også? Jeg blir heldigvis ikke lagt merke til er også en av bøkene jeg kunne tenke meg å lese. Ha en fin helg :-)

    SvarSlett
  2. Jeg gleder meg aller mest til "Jeg blir heldigvis ikke lagt merke til" og House of Cards :-)

    SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen et spor av ditt besøk hos meg:-)