tirsdag 5. juli 2011

Små søte løgnere

De var en venninnegjeng på fem til Allison forsvant. Etter dette skled de andre fire fra hverandre, kun bundet sammen av noen mørke hemmeligheter de helst vil glemme. Aria, Spencer, Emily og Hanna lever tilsynelatende perfekte liv i den eksklusive forstaden Rosewood, men selvfølgelig har de alle sitt å stri med når du kommer under overflaten. Det som etterhvert skal binde dem sammen igjen er noen merkelige meldinger fra den mystiske A, som hinter om at hun/han vet mer om dem enn noen andre, sett bort i fra kanskje den savnede Allison.

Forventningene til denne boken var blandede og det er egentlig også opplevelsen. Det meste vitnet om en overfladisk og passe underholdende bok, mens i følge omtalene jeg har lest på Goodreads skulle dette være helt fantastiske bøker. Dette gjorde meg nysgjerrig. Jeg likte ikke boken noe særlig før jeg var et lite stykke inne i den og karakterene begynte å få noe mer dybde. Boken er definitivt lettlest og intrigen er spennende, men jeg blir ikke sugd inn i den og grepet sånn som jeg hadde håpet. Jeg vet at jeg nok er noe eldre enn målgruppen og at dette kan gjøre at jeg synes det blir litt flåsete og for lite dybde, men jeg lot meg tross alt underholde. Jeg har ennå ikke bestemt meg for om jeg skal lese videre i serien, for i den første boken er vi jo såvidt i gang og få ting blir besvart. Jeg har også sett de to første episodene av TV-serien basert på bøkene og ble litt forvirret. Det virker som om det meste av den første boken allerede her er med og til og med litt til, så tror ikke det er lurt å se tv-serien før du har leste hele bokserien.


3 kommentarer:

  1. Denne serien er jeg nysgjerrig på, jeg likte jo "The Lying Game" av samme forfatter veldig godt.

    SvarSlett
  2. Denne og tre/fire bøker til har jeg stående klare i hylla mi. Kjøpte de for noen måneder siden, men har ikke hatt anleding til å lese dem ennå. Men gleder meg til det for jeg har sett noen av episodene, men venter med å se resten av serien til jeg har lest bøkene :)

    SvarSlett
  3. Den burde få 5 :p

    SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen et spor av ditt besøk hos meg:-)