torsdag 21. april 2011

Boktema fra A-Å #E

Boktema fra A-Å er en ukentlig oppdatering på din bokfavoritt på hver bokstav i alfabetet hos Anettes Bokboble. De har allerede kommet til bokstaven E, men jeg slenger meg på likevel og tar med de fire første bokstavene i dette innlegget også. Hvis jeg har blogget om bøkene tidligere enten på denne bloggen eller jobbloggen lenker jeg dit.

A - Alltid Alice av Lisa Genova
B - The Beach av Alex Garland
C - Catching Fire av Suzanne Collins
D - Darlah av Johan Harstad

I dag er turen kommet til E, og en av mine favorittbøker begynner heldigvis på den bokstaven, så det var ikke vanskelig å velge. Elskede Poona av Karin Fossum leste jeg for en god del år siden (før jeg begynte å blogge) og historien om Poona gjorde veldig inntrykk på meg. Jeg husker ikke nødvendigvis så mye av selve krimhistorien, som er en av hennes kiminalromaner om Konrad Sejer, men historien i forkant har jeg ikke glemt. Jeg er generelt veldig glad i Fossum sine bøker og synes hun skriver bedre og annerledes enn andre norske krimforfattere jeg har lest.

5 kommentarer:

 1. Karin Fossum er en god forfatter, men denne tror jeg ikke jeg har lest. Flott med tips om nye bøker :-)

  SvarSlett
 2. Heisann! Så moro at du er med! Flotte bøker på alle bokstaver, og E'en er min Karin Fossum-favoritt :) God påske, hilsen Anette :)

  SvarSlett
 3. Fossum skriver god krim!
  Og denne boken du nevner høres veldig spennende ut :)

  SvarSlett
 4. Jeg har ikke lest noe av Karin Fossum, så kanskje på tide :) Morsomt å lese om flere som er med på bokutfordringen.

  SvarSlett
 5. Denne står på min "skal lese" liste etter at flere bloggere har fremhevet hvor bra den er. Jeg liker Karin Fossums bøker så da må jeg lese denne også :-)

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen et spor av ditt besøk hos meg:-)