fredag 2. januar 2015

Noe å glede seg til i januar

Godt nyttår alle sammen! Her kommer årets første Noe å glede seg til-innlegg. Bokhyllen er fortsatt full av 2014-bøker som skal leses, men det er likevel på tide å se fremover mot nye utgivelser og her kommer noen av dem:6. All The Bright Places/Dager med blå himmel av Jennifer Niven: en ungdomsbok om kjærlighet som skal passe for John Green-fans. Ja, jeg vet det er et billig markedsføringstriks, men jeg blir likevel nysgjerrig. Dette er forfatterens første ungdomsbok og den kommer gis ut både på norsk og engelsk i januar. Jeg vet ikke den eksakte datoen for den norske utgivelsen enda. 

Silo

19. Silo av Hugh Howey:dystopi fra en ødelagt og giftig fremtid der det eksisterer et samfunn under jorden i en gigantisk silo.Flmrettighetene er selvfølgelig allerede solgt.
Stupekontroll
20. Stupekontroll av Neha Naveen: debutroman om søskenforhold, hemmeligheter og forandring og to indisk-norske tvillingsøstre.

Mr. Kiss and Tell (Veronica Mars, #2)
Mr. Kiss and Tell av Rob Thomas og Jennifer Graham: den andre boken om Veronica Mars. Fjoråret bragte med seg både en film og en bok til Veronica Mars-fansen. Jeg likte begge deler såpass godt at jeg gledelig tar i mot mer Veronica Mars i voksenutgave. Jeg har hørt rykter om at Kristen Bell er en ypperlig oppleser på lydbok, så deter godt mulig jeg venter på denne om jeg klarer.

8 kommentarer:

 1. Spennende! "Silo" står allerede i bokhylla, men den tror jeg eldstemann skal få lese, den er nok litt mer i hans gate. Veronica Mars-boken kunne jeg derimot godt tenke meg å lese selv. Tusen takk for tipset :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, Veronica Mars-boken er nok den jeg uansett skal få med meg av disse, men alle fire kommer høyt opp på ønskelisten:-)

   Slett
 2. Tror ikke dette er bøker jeg kommer til å lese, men likte forsida på Stupekontroll! Gode tips for de som leser ungdomsbøker.

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er vel kun to av disse som er ungdomsbøker, men Veronica Mars er nok først og fremst for de som har sett TV-serien og dystopier er vel ikke for alle. Det er mye bra ungdomslitteratur som kan leses også av voksne. Selv begynte jeg å lese det pga jobben, men hadde nok ikke lest så mye av det om jeg ikke syntes det var mange gode bøker i "sjangeren".

   Slett
 3. Mye spennende som kommer i Januar. All The Bright Places har jeg lyst til å kjøpe meg og lese, men blir nok på engelsk. Liker det best :) Har ikke lest den første Veronica Mars-boken, men kunne tenke meg å lese den og den nyeste boka. Elsker Veronica Mars :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Da har du noe å glede deg til. Jeg håper bare bøkene blir film etterhvert, eller aller helst TV-serie;-)

   Slett
 4. Ohh… de Veronica Mars bøkene hadde jeg gått glipp av, så her har jeg litt å glede meg ti skjønner jeg. Har sett serien og filmen, og er helt klart i målgruppa også for bøkene. Med Kristen Bell som oppleser kanskje jeg til og med skulle driste meg ut i lydbokas verden? Jeg har foreløpig vært svært skeptisk til å høre bøker fremfor å lee dem selv. Silo fikk jeg på engelsk til jul, den gleder jeg meg til å ta fatt på. Men akkurat fullført en annen dystopi, Eggers "The Circle" så trenger et lite avbrekk med noe annet først.

  SvarSlett
 5. Godt nytt år til deg også:)
  Boka Silo har jeg i ventebunken. Andre bøker skal leses først, men selvfølgelig skal jeg få med meg den også. Vet bare ikke når det blir:)

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen et spor av ditt besøk hos meg:-)