torsdag 26. mai 2011

Boktema A-Å #J


Boktema fra A-Å er en ukentlig oppdatering på din bokfavoritt på hver bokstav i alfabetet hos Anettes Bokboble.

Denne uken er det favoritt på J som skal presenteres og den var vanskelig. Jeg har ikke lest spesielt mange bøker på J og ingen av de er blant mine beste leseopplevelser. Jeg klarte likevel å finne en som jeg kan presentere i dag som er mer enn velkjent for de fleste: Jenta som lekte med ilden, bok nr. 2 i Millenium-serien av Stieg Larsson. Selv om jeg ikke er like overbegeistret som mange andre, likte jeg disse bøkene godt og kanskje denne aller best. Det er tross alt et spennende og komplekst plot og persongalleri i denne serien, og ikke minst den helt unike Lisbeth Salander:-)

4 kommentarer:

 1. Jeg har lest disse tre bøkene av Stieg Larsson og falt helt pladask for Lisbeth Salander :-) På grunn av henne likte jeg også bøkene kjempegodt!
  Jeg synes kanskje bøkene er litt lange og at det er vanskelig å komme inn i historien i begynnelsen av den første men alt i alt likte jeg dem og.

  Har du sett filmene? Jeg syntes Naomi Rampace er en fantastisk Lisbeth :-)
  Ha en riktig god torsdag!

  SvarSlett
 2. Takk det samme:-) Jeg likte også filmene veldig godt og ikke minst Noomi Rampace som Lisbeth Salander. Lurer på hvordan de amerikanske versjonene blir.

  SvarSlett
 3. Det gjør jeg og :-) Men jeg må nok se dem!

  SvarSlett
 4. Så moro, vi er helt enige :)

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen et spor av ditt besøk hos meg:-)